چهل و چهارمین جلسه کمیته منتخب و ترفیعات واحد برگزار شد

۲۴ آبان ۱۴۰۰ | ۱۹:۲۰ کد : ۶۴۱۵ اخبار

چهل و چهارمین جلسه کمیته منتخب و ترفیعات واحد مورخ روز یکشنبه مورخ 23 آبانماه ساعت 8 صبح در سالن اجتماعات ساختمان ستادی به ریاست دکتر داداندیش، رئیس کمیته منتخب و با حضور  دکتر پیمان بابائی، دبیر کمیته، دکتر لیلا زارع، معاون پژوهش و فناوری، دکتر علی مقداری، دکتر سید ضیا الدین تاج الدین، دکتر راضیه فولادی سپهر، دکتر فاطمه رضویان و دکتر سارا محمد پور به عنوان اعضای حقوقی و حقیقی کمیته برگزار شد.

براساس این گزارش، در این جلسه یک پرونده ارتقا به دانشیاری، 4 پرونده تبدیل وضعیت استخدامی، 2 پرونده پایه تشویقی، 2 پرونده معرفی ذیفن جهت ارتقا به دانشیاری و استادی، 2 پرونده افزایش سه پایه استادیاری با ارتقا مرتبه علمی و 30 پرونده درخواست ترفیع سالیانه مورد بررسی قرار گرفت. از این تعداد مستندات ارتقا به دانشیاری به دلیل به حد نصاب نرسیدن مجموع امتیازات و یک پرونده تبدیل وضعیت استخدامی بر اساس شناسنامه علمی مورد مخالفت واقع شده و 3 فقره تبدیل وضعیت استخدامی، 2 فقره پایه تشویقی و ذیفن های معرفی شده جهت اراتقا به دانشیاری و استاد تمامی بر اساس بررسی های صورت پذیرفته، مورد موافقت واقع شده است .

موضوع 30 فقره درخواست ترفیع سالیانه اعضای محترم هیأت علمی واحد تهران غرب در مجموع با 21 درخواست موافقت و با 9 درخواست به دلیل به حد نصاب نرسیدن مجموع امتیارات مخالفت شده است.