قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته ۱۴۰۱-۱۴۰۰

این صفحه مرتب در حال به روز رسانی می‌باشد.

نودانشجوی گرامی:

با عنایت به اینکه ثبت نام از پذیرفته شدگان بصورت مجازی صورت می پذیرد لذا کلیه پذیرفته شدگان از ساعت 10 صبح روز  شنبه 1 آبان لغایت دوشنبه 3 آبان جهت ثبت نام از طریق سامانه آموزشیار طبق مراحل زیر اقدام نمایند.

۱- ثبت نام بصورت الکترونیکی در سامانه آموزشیار به آدرس http://edu.iau.ac.ir  انجام خواهد پذیرفت ( راهنما )

۲- جهت دریافت فرمهای مورد نیاز برای ثبت نام اولیه الکترونیکی در سامانه آموزشیار اینجا کلیک کنید.

۳- جهت دریافت فایل راهنمای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰ اینجا کلیک کنید

4- جهت دریافت چک لیست مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان ورودی جدید اینجا کلیک کنید. (به منظور احراز هویت لازم است تمامی مدارک و فرمهای لازم جهت ثبت نام را از طریق باجه های پستی ارسال نمایند) .

دستورالعمل ثبت نام الکترونیکی در آموزشیار

مرحله اول: ثبت نام الکترونیکی در سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir

** توجه: برای ورود به سامانه آموزشیار از منوی پذیرش غیرحضوری پذیرفته شدگان 1400 استفاده کنید. نام کاربری و رمز عبور، شماره دانشجویی موقت است.

مرحله دوم: بررسی و تائید مدارک

1- مدارک الکترونیکی ارسالی داوطلبین، توسط کارشناسان ثبت نام مورد بررسی قرار می گیرد، لذا داوطلبین گرامی لازم است با مراجعه مجدد به سامانه آموزشیار از طریق شماره دانشجویی موقت خود  بعد از 72 ساعت کاری، از نحوه بررسی مدارک خود اطلاع یابند و چنانچه نقص مدرک دارند اصلاح و مجددا بارگذاری نمایند. چنانچه مدارک مورد تایید باشد به داوطلبین شماره دانشجویی دائم اختصاص خواهد یافت  که داوطلبین  می توانند از شماره دانشجویی دائم  خود اطلاع یابند.

** تذکر: تاریخ فارغ التحصیلی مدرک پایه کلیه پذیرفته شدگان می بایست حداکثر تا تاریخ 1400/06/31 و یا ما قبل باشد. در صورت هر گونه مغایرت از ادامه تحصیل در هر مرحله ای ممانعت بعمل خواهد آمد.

2- بعد از تخصیص شماره دانشجویی دائم، با مراجعه به سامانه آموزشیار از طریق منوی دانشجو، می توان نسبت به پرداخت شهریه ثابت و پرداخت هزینه بیمه و خدمات دانشجویی بطور الکترونیکی اقدام کرد.

*توجه: برای ورود به سامانه آموزشیار از منوی دانشجو استفاده کنید . نام کاربری و رمز عبور، شماره دانشجویی دائم  است.

پذیرفته شدگان می‌توانند پس از تکمیل و بارگزاری مدارک در سامانه آموزشیار برابر برنامه زمانبندی اعلام شده در همین اطلاعیه و با در اختیار داشتن کلیه مدارک لازم، جهت تکمیل ثبت نام به دانشکده مربوطه مراجعه نمایند.

مرحله سوم: انتخاب واحد

انتخاب واحد نیمسال اول ورودی های جدید از طریق دانشکده ها انجام خواهد گرفت و دانشجویان در زمان حذف و اضافه امکان خواهند داشت برنامه خود را اصلاح نمایند.

مرحله چهارم: شرکت در کلاسهای مجازی

کلاسهای مجازی واحد تهران غرب طبق برنامه آموزشی در سامانه دان به آدرس wtiau.daan.ir  برگزار خواهد شد.

همچنین در صورت تمایل به ثبت نام حضوری، پذیرفته شدگان می توانند پس از تکمیل و بارگزاری مدارک در سامانه آموزشیار برابر برنامه زمانبندی اعلام شده در همین اطلاعیه و با در اختیار داشتن کلیه مدارک لازم، جهت تکمیل ثبت نام به دانشکده مربوطه مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز:

۱ -اصل مدرک تحصیلی دوره کارشناسی (لیسانس) مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت و درمان به همراه ریز نمرات دوره کارشناسی با ذکر معدل به همراه تصویر آنها

تبصره: پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی(لیسانس) خود نمی باشند باید اصل گواهی تائید شده دال بر فراغت از تحصیل را که توسط دانشگاه محل تحصیل با قید معدل صادر شده باشد به همراه ریز نمرات تأیید شده ارسال نمایند.

تذکر: فارغ التحصیلان مشمول دوره کارشناسی که با ارسال گواهی تأیید شده از محل تحصیل دوره مذکور ثبت نام می نمایند، علاوه بر گواهی و ریز نمرات مذکور بایستی تصویر برگ لغو معافیت تحصیلی دوره کارشناسی را ارسال نمایند. همچنین چنانچه دوره مذکور را در مدتی بیش از شش سال از بدو ورود به اتمام رسانده اند بایستی تصویر مجوز افزایش سنوات بدون ذکر غیبت را برای مدتی که مازاد بر شش سال تحصیل کرده اند ارسال نمایند.

۲ - تصویر کلیه صفحات شناسنامه به همراه اصل.

۳ - شش قطعه عکس 4*3 تمام رخ که در سال جاری تهیه شده باشد (برای مشمولین ۱۲ قطعه).

۴ - تصویر کارت ملی (پشت و رو) به همراه اصل.

۵ - تکمیل کلیه فرم‌های ثبت نام و فرم‌های مربوط به تعهدات وسایر فرم‌های که در سامانه آموزشیار قرار گرفته است.

۶ - مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران پذیرفته شده را مشخص نماید ( افرادی که دارای دفترچه اعزام به خدمت با غیبت می باشند و یا با غیبت اعزام شده اند یا در برگ اعزام آنان دانشجوی اخراجی یا انصرافی یا ترک تحصیل ذکر شده است مجاز به ثبت نام نیستند).

کلیه پذیرفته شدگان در صورت تمایل به ثبت نام حضوری با در اختیار داشتن مدارک فوق می توانند طبق جدول زمانبندی به دانشکده مربوطه مراجعه نمایند. جهت مشاهده جدول زمانبندی در این قسمت کلیک نمایید.

آدرس دانشکده ها:

آدرس دانشکده فنی و مهندسی: بلوار اشرفی اصفهانی، خیابان قموشی، بلوار عربشاهی، خیابان شهید حسن آذری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران غرب

تلفن: ۹-۴۴۲۲۰۶۷۷

* دسترسی‌ها:

۱- میدان پونک، اشرفی اصفهانی جنوب بعد از همت- روبروی مجتمع تجاری تیراژه-

۲- فلکه دوم صادقیه - اشرفی اصفهانی شمال - بعد از حکیم نرسیده به همت - روبروی تیراژه

* مترو و حمل و نقل شهری:

۱- ایستگاه مترو فلکه دوم صادقیه

۲- خط BRT در بلوار اشرفی اصفهانی از آزادی به علوم تحقیقات- خطوط تاکسیرانی در میدان پونک و فلکه دوم صادقیه- خطوط اتوبوسرانی در فلکه دوم صادقیه

* آدرس در google map:

آدرس دانشکده‌های مدیریت - علوم انسانی- هنر و معماری: شهرک قدس (غرب سابق) میدان صنعت- ابتدای خ فرحزادی – نرسیده به مجتمع تجاری میلاد نور- ابتدای خیابان سیمای ایران- پلاک ۱ مجتمع آموزشی پیامبر اعظم (ص)

تلفن: ۸۰-۸۸۳۸۵۷۷۱

* دسترسی‌ها:

شهرک غرب - میدان صنعت به سمت غرب پشت مجتمع میلاد نور، جنب مجتمع لیدوما، ابتدای خیابان سیمای ایران -روبروی مجتمع پلاتین

* مترو و حمل و نقل شهری:

ایستگاه مترو میدان صنعت- خطوط تاکسیرانی در میدان صنعت برای تمام نقاط- خطوط اتوبوسرانی

* آدرس در google map:

پاسخ تلفنی به سوالات نو دانشجویان و پذیرفته شدگان ۱۴۰۰- کلیک کنید.