قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته ۱۴۰۱-۱۴۰۰

این صفحه مرتب در حال به روز رسانی می‌باشد.

نودانشجوی گرامی:

با عنایت به اینکه ثبت نام از پذیرفته شدگان بصورت مجازی صورت می پذیرد لذا کلیه پذیرفته شدگان اصلی از روز سه شنبه 6 مهر جهت ثبت نام از طریق سامانه آموزشیار طبق مراحل زیر اقدام نمایند.

۱- ثبت نام بصورت الکترونیکی در سامانه آموزشیار به آدرس http://edu.iau.ac.ir  انجام خواهد پذیرفت ( راهنما )

۲- جهت دریافت فرمهای مورد نیاز برای ثبت نام اولیه الکترونیکی در سامانه آموزشیار اینجا کلیک کنید.

۳- جهت دریافت فایل راهنمای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته سال ۱۴۰۰ اینجا کلیک کنید

4- جهت دریافت چک لیست مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان ورودی جدید اینجا کلیک کنید. (به منظور احراز هویت لازم است تمامی مدارک و فرمهای لازم جهت ثبت نام را از طریق باجه های پستی ارسال نمایند) .

دستورالعمل ثبت نام الکترونیکی در آموزشیار

مرحله اول: ثبت نام الکترونیکی در سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir

** توجه: برای ورود به سامانه آموزشیار از منوی پذیرش غیرحضوری پذیرفته شدگان 1400 استفاده کنید. نام کاربری و رمز عبور، شماره دانشجویی موقت است.

مرحله دوم: بررسی و تائید مدارک

1- مدارک الکترونیکی ارسالی داوطلبین، توسط کارشناسان ثبت نام مورد بررسی قرار می گیرد، لذا داوطلبین گرامی لازم است با مراجعه مجدد به سامانه آموزشیار از طریق شماره دانشجویی موقت خود  بعد از 72 ساعت کاری، از نحوه بررسی مدارک خود اطلاع یابند و چنانچه نقص مدرک دارند اصلاح و مجددا بارگذاری نمایند. چنانچه مدارک مورد تایید باشد به داوطلبین شماره دانشجویی دائم اختصاص خواهد یافت  که داوطلبین  می توانند از شماره دانشجویی دائم  خود اطلاع یابند.

** تذکر: تاریخ فارغ التحصیلی مدرک پایه کلیه پذیرفته شدگان می بایست حداکثر تا تاریخ 1400/06/31 و یا ما قبل باشد. در صورت هر گونه مغایرت از ادامه تحصیل در هر مرحله ای ممانعت بعمل خواهد آمد.

2- بعد از تخصیص شماره دانشجویی دائم، با مراجعه به سامانه آموزشیار از طریق منوی دانشجو، می توان نسبت به پرداخت شهریه ثابت و پرداخت هزینه بیمه و خدمات دانشجویی بطور الکترونیکی اقدام کرد.

*توجه: برای ورود به سامانه آموزشیار از منوی دانشجو استفاده کنید . نام کاربری و رمز عبور، شماره دانشجویی دائم  است.

پذیرفته شدگان می‌توانند پس از تکمیل و بارگزاری مدارک در سامانه آموزشیار برابر برنامه زمانبندی اعلام شده در همین اطلاعیه و با در اختیار داشتن کلیه مدارک لازم، جهت تکمیل ثبت نام به دانشکده مربوطه مراجعه نمایند.

3دانشجویانی که مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی  دارند لازم است جهت دریافت تاییدیه تحصیلی مدرک خود بصورت غیرحضوری از طریق مراجعه به سایت  emt.medu.ir  و یا بصورت حضوری با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت برای تهیه تاییدیه تحصیلی اقدام نموده و تصویر کد رهگیری را با مدارک خود ارسال نمایند.

4- اصل نامه تاییدیه معافیت تحصیلی دریافتی از پلیس + 10 (مشمولین با همراه داشتن کارنامه قبولی در آزمون و مدرک دیپلم و یا پیش دانشگاهی به یکی از دفاتر پلیس +10 مراجعه نموده و تاییدیه معافیت تحصیلی را دریافت کنید).

مرحله سوم: انتخاب واحد

انتخاب واحد نیمسال اول ورودی های جدید از طریق دانشکده ها انجام خواهد گرفت و دانشجویان در زمان حذف و اضافه امکان خواهند داشت برنامه خود را اصلاح نمایند.

مرحله چهارم: شرکت در کلاسهای مجازی

کلاسهای مجازی واحد تهران غرب طبق برنامه آموزشی در سامانه دان به آدرس wtiau.daan.ir  برگزار خواهد شد.

همچنین در صورت تمایل به ثبت نام حضوری، پذیرفته شدگان می توانند پس از تکمیل و بارگزاری مدارک در سامانه آموزشیار برابر برنامه زمانبندی اعلام شده در همین اطلاعیه و با در اختیار داشتن کلیه مدارک لازم، جهت تکمیل ثبت نام به دانشکده مربوطه مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز:

۱ - اصل مدرک دیپلم کامل، اصل گواهی قبولی پایان تحصیلات نظام قدیم متوسطه، اصل گواهی اتمام دوره پیش دانشگاهی و یا اصل گواهی قبولی پایان تحصیلات نظام جدید 3-3-6 به همراه تصویر

۲ - اصل و تصویر کلیه صفحات شناسنامه.

۳ - شش قطعه عکس 4*3 تمام رخ که در سال جاری تهیه شده باشد (برای مشمولین ۱۲ قطعه).

۴ - اصل و تصویر کارت ملی (پشت و رو).

۵ - تکمیل کلیه فرم‌های ثبت نام و فرم‌های مربوط به تعهدات وسایر فرم‌های که در سامانه آموزشیار قرار گرفته است.

۶ - اصل نامه تاییدیه معافیت تحصیلی دریافتی از پلیس + 10 (مشمولین با همراه داشتن کارنامه قبولی در آزمون و مدرک دیپلم و یا پیش دانشگاهی به یکی از دفاتر پلیس +10 مراجعه نموده و تاییدیه معافیت تحصیلی را دریافت کنید).

7- ارایه کارت پایان خدمت و یا کارت معافیت خدمت نظام وظیفه (غیر مشمولین)

8- کلیه پذیرفته شدگان لازم است با مراجعه به سامانه تائیدیه تحصیلی وزارت آموزش و پرورش به آدرس https://emt.medu.ir کد پیگیری دریافت و آن را به واحد دانشگاهی محل پذیرش اعلام نماید.

کلیه پذیرفته شدگان در صورت تمایل به ثبت نام حضوری با در اختیار داشتن مدارک فوق می توانند طبق جدول زمانبندی به دانشکده مراجعه نمایند. جهت مشاهده جدول زمانبندی در این قسمت کلیک نمایید.

آدرس دانشکده ها:

آدرس دانشکده فنی و مهندسی: بلوار اشرفی اصفهانی، خیابان قموشی، بلوار عربشاهی، خیابان شهید حسن آذری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران غرب

تلفن: ۹-۴۴۲۲۰۶۷۷

* دسترسی‌ها:

۱- میدان پونک، اشرفی اصفهانی جنوب بعد از همت- روبروی مجتمع تجاری تیراژه-

۲- فلکه دوم صادقیه - اشرفی اصفهانی شمال - بعد از حکیم نرسیده به همت - روبروی تیراژه

* مترو و حمل و نقل شهری:

۱- ایستگاه مترو فلکه دوم صادقیه

۲- خط BRT در بلوار اشرفی اصفهانی از آزادی به علوم تحقیقات- خطوط تاکسیرانی در میدان پونک و فلکه دوم صادقیه- خطوط اتوبوسرانی در فلکه دوم صادقیه

* آدرس در google map:

آدرس دانشکده‌های مدیریت - علوم انسانی- هنر و معماری: شهرک قدس (غرب سابق) میدان صنعت- ابتدای خ فرحزادی – نرسیده به مجتمع تجاری میلاد نور- ابتدای خیابان سیمای ایران- پلاک ۱ مجتمع آموزشی پیامبر اعظم (ص)

تلفن: ۸۰-۸۸۳۸۵۷۷۱

* دسترسی‌ها:

شهرک غرب - میدان صنعت به سمت غرب پشت مجتمع میلاد نور، جنب مجتمع لیدوما، ابتدای خیابان سیمای ایران -روبروی مجتمع پلاتین

* مترو و حمل و نقل شهری:

ایستگاه مترو میدان صنعت- خطوط تاکسیرانی در میدان صنعت برای تمام نقاط- خطوط اتوبوسرانی

* آدرس در google map:

پاسخ تلفنی به سوالات نو دانشجویان و پذیرفته شدگان ۱۴۰۰- کلیک کنید.