پیام تبریک سال تحصیلی جدید دکتر پیمان بابایی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب دکتر پیمان بابایی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد تهران غرب سال تحصیلی جدید را طی پیامی تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل می باشد:

به نام آنکه جان را فکرت آموخت
چراغ دل به نور جان برافروخت

آغاز سال تحصیلی 1401-1400، بهار تعلیم و تربیت، طلوع شور و اشتیاق برای رسیدن به دنیای روشن آگاهی را به آنان که با گام هایی مصمم و استوار برای آموزش و یادگیری می‌کوشند، تبریک عرض نموده و حضور ارزشمندتان را در این عرصه گرامی می داریم. امیدوارم در طول سال تحصیلی پیش رو، بستر مناسب جهت آموزش حضوری به ویژه برای دروس عملی فراهم گردد و دانشجویان عزیز با استفاده از ظرفیتهای آموزشی و پژوهشی موجود، با رعایت کامل و دقیق پروتکل های بهداشتی در شرایط ویژه کنونی، بتوانند به فعالیت های علمی بپردازند. انشاا... با عنایت خداوند متعال؛ بتوانیم با پذیرش مسئوولیت بیش از پیش، محیطی آرام، با نشاط و سرشار از سلامتی برای فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه فراهم آوریم.
آنچه در یک سال و نیم گذشته شاهد آن بودیم؛ تغییر مسیر آموزش سنتی به آموزش الکترونیکی؛ با مسؤولیت‏ پذیری اعضای محترم هیات علمی و اساتید مدعو در کنار همراهی دانشجویان گرامی، با برگزاری منظم کلاس ‏های آموزشی به صورت مجازی، باعث شد تا در شرایط بحرانی شیوع بیماری کرونا در کشور، سال تحصیلی گذشته را نیز با موفقیت و کیفیت قابل قبولی سپری کنیم. اینجانب بر خود واجب می دانم که از زحمات تک تک شما عزیزان تشکر و قدردانی نمایم.
برای اعضای محترم هیات علمی، اساتید گرانقدر، همکاران ارزشمند و دانشجویان عزیز به ویژه نودانشجویان که در روزهای آینده به جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب می‌پیوندند از درگاه خداوند متعال موفقیت، سربلندی و اعتلای ارزش‌های انسانی را مسئلت دارم.

دکتر پیمان بابائی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی