قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته ۱۴۰۱-۱۴۰۰ ( آغاز ثبت نام ازششم مهر )

این صفحه مرتب در حال به روز رسانی می‌باشد.

نودانشجوی گرامی

ضمن تبریک پذیرش شما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب باطلاع می‌رساند کلیه‌ی اطلاعیه‌های مربوط به نودانشجویان کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در این قسمت اطلاع رسانی خواهد شد، لذا لازم است این صفحه مکرراً توسط دانشجو بازدید شود.

۱- ثبت نام اولیه بصورت الکترونیکی در سامانه آموزشیار به آدرس http://edu.iau.ac.ir انجام خواهد پذیرفت .

۲- جهت دریافت فرمهای مورد نیاز برای ثبت نام اولیه الکترونیکی در سامانه آموزشیار اینجا کلیک کنید.

۳- جهت دریافت فایل راهنمای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی نا پیوسته سال ۱۴۰۰ اینجا کلیک کنید.

۴- جهت دریافت چک لیست مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان ورودی جدید اینجا کلیک کنید.

پذیرفته شدگان می‌توانند پس از تکمیل و بارگزاری مدارک در سامانه آموزشیار برابر برنامه زمانبندی اعلام شده در همین اطلاعیه و با در اختیار داشتن کلیه مدارک لازم، جهت تکمیل ثبت نام به دانشکده مربوطه مراجعه نمایند.

۱ - اصل مدرک تحصیلی دوره کاردانی یا گواهی اتمام دوره کاردانی، مورد تائید موسسات آموزش عالی معتبر (و یا اداره کل تربیت معلم وزارت آموزش و پرورش)  به همراه ریز نمرات باذکر معدل به همراه تصویر آنها

۲ - تصویر کلیه صفحات شناسنامه به همراه اصل.

۳ - شش قطعه عکس 4*3 تمام رخ که در سال جاری تهیه شده باشد (برای مشمولین ۱۲ قطعه).

۴ - تصویر کارت ملی (پشت و رو) به همراه اصل.

۵ - تکمیل کلیه فرم‌های ثبت نام و فرم‌های مربوط به تعهدات وسایر فرم‌های که در سامانه آموزشیار قرار گرفته است.

۶ - مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران پذیرفته شده را مشخص نماید (از جمله فارغ التحصیلان دوره کاردانی یا لغو معافیت تحصیلی دوره‌ مذکور که بیش از یکسال از فراغت از تحصیل فرد نگذشته باشد).

رشته تحصیلی

مکان ثبت نام

روز و تاریخ

ساعت