زمان ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

۱۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۲۳:۳۱ کد : ۶۱۰۲ اخبار

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی که در مقاطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته نیمسال اول پذیرش آنها به صورت صرفاً براساس سوابق تحصیلی است، که از روز پنج شنبه ۱۴ مرداد آغاز و تا روز شنبه ۳۰ مرداد ادامه داشت تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۱۵ شهریور ماه تمدید شد.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی ، در صورت تمایل و داشتن شرایط با تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

جهت مشاهده کلیپ های معرفی رشته ها اینجا کلیک کنید.